Aanbod

Siri Groepsactiviteiten

Siri heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van creatieve activiteiten.

Onze producten zijn vermakelijk en ontspannend. Daarnaast zijn ze prima geschikt voor teambuilding. Daarvoor richten ons op het vergroten van de samenwerking en spreken de creativiteit en het oplossingsvermogen van uw gasten aan. Teams en organisaties leren hiermee een nieuwe kant van elkaar kennen op een speelse, ongedwongen manier met vooral veel humor.

Uw extraverte gasten die in volle glorie actief meegaan in het spel zullen zich prima kunnen vermaken tijdens de dag. En aan de andere kant worden ook de introverte gasten die wat meer op de achtergrond willen blijven om te genieten van de dag op hun wenken bediend. En natuurlijk alles wat daartussen zit.

Ons wondermiddel om dit te bereiken is theater. Hiervoor hebben we enthousiaste, ervaren en gedreven acteurs en actrices in dienst. Onze medewerkers zijn sterk in improvisatietheater. Zij vormen de professionele begeleiding tijdens uw evenement om u van tips en trucs te voorzien voor het beste resultaat.

Bent u al bekend met de regelgeving rondom de werkkostenregeling (WKR) en de invloed hiervan op uw personeelsevenementen? Siri’s producten zijn uitermate geschikt zijn voor uitvoering op uw (bedrijfs)locatie en hoeven daardoor niet onder de WKR te vallen.

De producten die wij aanbieden hebben hun succes in de loop der jaren bewezen. Bent u echter op zoek naar net even iets anders, heeft u een element dat u graag wilt toevoegen of zoekt u nog naar de ideale combinatie? Wij denken graag met u mee voor een op maat gemaakt product dat volledig past bij uw wensen.

Kortom, Siri Groepsactiviteiten is uw partner voor vermakelijke zaken.
We hopen u snel te mogen ontmoeten!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende optie of offerte.

  • video commercial